söndag 22 februari 2009

Skiduppladdning, vattengympa och överdåd


Milen i går känns i kroppen, för att inte tala om hur den dubbelt så långa sträckan måste kännas i manskroppen som står ute och vallar. Fast han är så mycket mer vältränad, förstås, måste vara. Exakt en vecka kvar så står vi där, längsmed kanten och vrålar, serverar kaffe eller vad de nu önskar. Vasaiterna.

Vi hängde med på ett vattengympapass i morse. Peter har fnissat hemma när jag berättat om frigolithantlarna vi brukar använda. Nu fick han sätta både skrattet och vattnet i halsen, när ledaren räckte över ett par extra stora till just honom.

Med hotellfrukost innan och kaffe, muffins och frukt efteråt känns det nästan överdådigt lyxigt och nästan lite otippat. Vi bokade så sent som i tisdags.

3 kommentarer:

Sanna sa...

Låter som ni har haft det jättemysigt! Skulle göra bra mycket för att få komma iväg en helg bara jag och T. Vilken lyx att få äta frukost och faktiskt få en chans att känna efter vad det är man stoppar i sig :-D

Linda sa...

MYSIGT!!!! Vår helg var lite annorlunda... Började med översvämning i badrummet i fredags, men sen blev det trevligare! Maria, Johan o Felicia hälsade på igår o idag har vi varit i Alingsås o firat mamma på hennes födelsedag!! KRAM

Marie sa...

Ja, det var verkligen lyx, förutom vädret... men vad gör väl det när allt kommer omkring?

Översvämning, fy! Alingsås, tjohooo!