tisdag 6 oktober 2009

Grattis alla killar som fyller 4


På väg mot ett år
Flera små killar Hilda känner fyller fyra år idag. Bland dem finns Viktor, som varit en oskiljaktig vän till och med i magen - eller åtminstone runt ett ovalt träbord på mödravårdscentralen när mammorna och papporna diskuterade förlossning och amning och tiden begav sig. De låg under samma gym när de var bebisar och sedan rullade det på.
På väg mot två år
Nu är de stora och Hilda leker med dockor medan Viktor leker med bilar, könsroller som vi inte tror att vi har skapat men som ändå blir så tydliga. Det fungerar ändå. Hilda leker inte med dockor hela tiden. Viktor leker med bilar med Einar ibland. Hilda busar med Viktors lillasyster Olivia som gillar väskor ungefär lika mycket som Hilda. Sedan springer de och jagar varandra och då spelar inga preferenser någon roll.

På väg mot tre år
Hilda och Viktor har sanslöst roligt. De förstår varandra. De gör saker tillsammans! Naturligtvis har de himla rara mammor också. Ja, pappor också för den delen. Grattis Viktor och ni andra som fyller fyra idag!
På väg mot fyra år

2 kommentarer:

Linda sa...

TACK!!!! Säger jag, eftersom Viktor sover! Han kommer att bli så stolt när han får se detta imorgon!!! Javisst e de söta, och e så himla bra vänner!!!!! Dessutom är det ju dem vi har att tacka för att vi träffats och det är jag verkligen tacksam för!!!! KRAAAAAAAAAAAAAAM

Marie sa...

Jag med! Råkade kanske strula till det lite med bilderna, insåg att de inte kan vara under ett på första... men hur som helst:) Kraaaaaam