torsdag 29 oktober 2009

Förklädd personlighet?


De äldre barnen på dagis klädde ut sig idag. Mer än hälften hade kläder av mörkare modell a la halloweenmonster medan Hilda var Pippi Långstrump och några hade varit ballerinor och stålmän. Så fort vi kom innanför dörren hemma ville Hilda bli en "balett" och vi fick plocka fram den fina rosa kreationen som för några månader nästan fallit i glömska.

I och med det blev pippiutstyrseln ledig till Einars stora nöje.

Kanske inte till lille kattens stora nöje lika mycket. Egentligen kan det knappast finnas någon sötare Pippi än Einar, men peruken kliade inte lika mycket på Morris så de får väl slåss om den när det blir aktuellt igen.

Sedan åt vi våfflor och att det spilldes lite var "inte faaarligt" enligt Einar. Prinsessan ballerina spillde förstås inte. Trodde någon det? Prinsessor är perfekta, medan Pippi tar lite lättare på saker. Kanske är förklädnaderna en spegel av personligheten? I så fall undrar jag vad halloweenmonstren åt ikväll, och hur de gjorde det.

2 kommentarer:

Amanda sa...

Underbart, underbart!

Marie sa...

Och än fortsätter det på samma tema. Från halvsju på morgonen till halvåtta på kvällen. Tur att katten bara var med första dagen...