måndag 13 april 2009

Rapport från ytterligare en lyckad semesterdag

Verkar det tjatigt att vi haft en dag till på stranden? Jaha. Men det är så det är här i semesterparadiset. Man går längs strandpromenaden som är flera mil lång, glider ner på ett café när man blir törstig eller ett creperie när man blir hungrig. Barnen är nöjda och glada i vagnarna och solen strålar från en klarblå himmel. Visst, stränderna är svarta men det hör till när man är på en vulkanö.

Har man bra sandleksaker kan barnen leka i timtal och man själv kan läsa lite i sin bok eller bara njuta av tillvaron, ta ett dopp i det blå eller sträcka ut armar och ben och känna sanden mellan tårna. Du kanske tror att jag skojar? Ja, för du vet ju hur Hilda och Einar är? Men det är faktiskt sant.

Det enda som kan kännas som ett litet, litet styng är väl att vi missar den härliga svenska våren ni verkar ha där hemma. Fast... vi kan ta det.

Vi hade faktiskt inte ens med kameran idag, men när vi kom till hotellet satt mormor och morfar där i restaurangen och vi kunde låna deras kamera och knäppa av lite. De bjöd barnen på efterrätt och oss på kaffe så jag passade på att prova en Barraquito. I morgon åker vi på heldagsutflykt till djurparken på norra delen av ön. Tills dess vinkar vi från vår balkong.

3 kommentarer:

Carola sa...

Oroa er inte för att missa våren, den är som vanligt och det enda lilla vi här hemma har. Njut så mycket ni orkar, det verkar vara himmelriket där ni är!

Linda sa...

HÄRLIGT:-)

Marie sa...

Okej då...