lördag 4 april 2009

Det är skönt


Hundra saker att hålla i huvudet och hundra gånger hundra saker i resväskan. Precis så känns det. Som vanligt har vi tio aktiviteter inbokade de sista dagarna innan resan också, samt inbjudningskort att göra som jag verkligen är i SISTA minuten med. Oj oj oj.
Det blir skönt att komma hemifrån. Nu sitter vi i bilen och här kan man åtminstone blogga.

Det strålande soliga vädret ser ut att vara här för att stanna. Visst unnar vi alla ni som är kvar i Sverige lite vårsol, men det hade känts ännu bättre att åka ifrån ett riktigt grådask. Den här dagen hade vi lätt kunnat lägga ute på altanen, bland rabatterna eller med sopkvasten. Det är våååår! Blir det verkligen skönt att komma hemifrån?

Inomhus packar sig tyvärr inte resväskorna själva, siffrorna på korten klistras inte upp och tvätten finns det ingen som tar hand om - eller det gör det kanske, för det blev ju inget med vårsolen idag? Vi misströstar inte. Imorgon vid den här tiden är vi inne i nästa årstid. Det blir skönt att...

Hur som helst, slagfältet hemma behöver vi inte bekymra oss över än på flera timmar. Vi är inställda på fyra timmars sömn inatt eftersom klockan står på halvfyra. Oj oj oj. Nu ska vi äta god middag, träffa släkten och fira svärmors födelsedag. Det ÄR skönt att komma hemifrån!

Inga kommentarer: