måndag 20 april 2009

Rapport från Teneriffa

I morgon kommer mamma och pappa hem till Sverige också. Tänk att de är kvar! Den bästa dagen vädermässigt var nog vår sista, vi lämnade helt enkelt ön när den var som bäst. Enligt säkra källor har vädret varit kanon idag också.

Sista dagen fick Einar också bada i poolen, för första gången på hela resan, stackaren. Han badade många gånger, kanske för att ta igen det, men ganska korta pass varje gång. Tåget visade sig vara rena lyckan och det var närmast obegripligt att se pappa Peter lägga sig på det för att tömma det på luft när det skulle packas i resväskan. Varför-frågorna haglade och när vi öppnade väskan hemma i hallen fortsatte de.

Trevlig resa hem i morgon, mormor och morfar!

2 kommentarer:

Sofia sa...

Att resa med barn är ju alltid utvecklande - för alla inblandade - och blir sällan som man tänkt sig, men oftast bättre ändà!
Nàgra charter-tips inför vàr familjeresa till Turkiet i juni?
Kramar och bon courage för att àtergà till verkligheten :-)

Marie sa...

Puuuuhh! Några chartertips...? Min första tanke är nästan stanna hemma, men det är klart att ni inte ska! Om man själv är förberedd på att semestern aldrig blir som förr, att man räknar med att inte hinna läsa och koppla av, och inte smörjer sig med solskyddsfaktor (men barnen förstås) så kan nog semstern bli riktig bra. Då blir man positivt överraskad över att man faktiskt har roligt i varandras sällskap, att man hinner läsa och koppla av och att man blir brunare än man trott...