söndag 16 november 2008

Smörj kråset dot com

Idag är en speciell dag. För fem år sedan friade Peter till mig. Tomten (med betoning på första stavelsen, till skillnad från häromdagen) bestod då av ett röse enorma stenbumlingar. Vädret var riktigt dåligt, precis som idag, och när Peter stod på en av bumlingarna och väntade och väntade, så satt jag i passagerarsätet och tyckte att allt var allmänt pestigt. Till slut fick han vackert komma in och sätta sig i bilen för att få komma i samspråk med mig... och de där ORDEN... fastetsade i hjärtat, levande varje dag - i praktiken; familjen, hemmet, äktenskapet, kärleken. Nu vilar huset och gräsmattan tryggt högt ovanpå stenbumlingarna. Det gjorde dessvärre ont att sälja den där bilen - min lilla svarta.


Flera tjejer i vår omgivning fyller år idag. Cissi, Olivia, Maria - grattis på friardagen! Friardagen.COM, fundera på den en stund.

Vi var många i ett litet hus vid ett stormigt Vänern i helgen. Släktsammankomst, gås med krås, Klings glasstårta, "gäss te dej" och andra sånger. Konstigt nog lyckades vi inte få själva gåsen på bild, men kanske är känslan fångad? Gåsamedda' and long time ago in a small town of... we play a bunch of instruments you see.

Inga kommentarer: