måndag 10 november 2008

Det var inte Peter

Ojsan, hoppsan. Jag har bjudit in Peter att skriva inlägg på min blogg, men jag lyckades just beröva honom sitt första inlägg. Det var inte han, det var jag som skrev. Men okej, nu verkar det fungera. Det kanske är lättare att skriva när man väl börjat, vad vet jag? Eller jo, det vet ju jag.

2 kommentarer:

Sofia sa...

Sena kvällar framför datorn ja... borde jobba egentligen men det är ju så tråkigt. Mycket roligare att titta på hur andra syskonpar beter sig! Visst formar vi deras relation också. Frågan är till hur stor del, och hur mycket som kommer inifrån dem själva? Arv och miljö - jag ställer mig frågan ganska ofta. "Ju fler vi är desto bättre blir det" sjöng barnkören i söndags - men det var väl medlemmar i barnkören de menade :-)
Antingen man hade tre syskon eller inga, så sitter man iallafall och bloggar när man kanske borde stryka eller diskutera politik med Mannen:-).

Marie sa...

Ha ha, ja och inte är männen så nöjda heller med att vi bloggar... Forma barnen, man kan skriva hur mycket som helst om det, ju större de blir desto mer tänker man på deras framtid, och när de är små och väldigt hjälplösa också! Stackars dem eller lyckliga dem som har allt framför sig!