onsdag 23 september 2009

Välfärdsproblem

Man råkar ha ett dilemma om sena kvällen. Jag är helt fast i Tre sekunder (klart det bästa sedan Stieg Larsson-trilogin) och längtar ut till kalla lekstugan som ska målas invändigt med lurar i öronen och pensel i hand. Å andra sidan är jag besviken över att Idol redan är slut för kvällen.

Är det förresten någon mer som tänker på hur bra en roman om ett helikopterrån skulle kunna bli på tal om bra intrig och våldsam spänning? Dessa funderingar. Välfärdsproblem?

Vi köpte en ny radio till köket för någon vecka sedan. Den är till och med dyrare än den ser ut, men jag blev direkt beordrad av Peter och är inte den som är den när det gäller shopping. Nu platsar inte post och tidningar på bänken längre. Vad göra?

Snälla någon, ge en villrådig svar! Det börjar kännas som om vi lever i en ljudbok. Egentligen är det inte så dumt. Så...? Vad är då problemet?

4 kommentarer:

Amanda sa...

Snyggt ni har't.
Här har vi givit upp kampen mot högarna.

Marie sa...

Nåja... än så länge ligger högen på kökssoffan:)

Sanna sa...

Vi har precis införskaffat en "helmer" från ikea. Kanske inte den snyggaste möblen i världen men oj vad praktiskt. Rymmer mycket fastän den är liten. Bla tidningar, räkningar, div oslängbara papper mm.

Marie sa...

Tack för det tipset, måste kolla in!