fredag 29 maj 2009

"What a night!"

hoppas jag väl hellre att jag säger på lördag när vi varit på bröllop, men jag tror jag får öva mig lite ikväll.

Det blir till att pusta ut, ladda upp en bild som smakprov och fundera över var jag la mest möda; på Ikea för att köpa lite förvaring och tyg eller när jag limmade sida upp och sida ner i det här hemmapysslade albumet.

Både shopping och pyssel ger mig nämligen energi, så frågan är hur man ska kunna sova i natt. Jag gör ett försök.

3 kommentarer:

Sanna sa...

Snasigt album! Måste hålla med dig om shopping och pyssel. I förrgår så blev det en storvända i affärerna och jag blev 5 klänningar rikare (var liksom ett tag sedan jag jobbade en sommar utan att vara gravid eller mammaledig :-D garderoben var tom!!!). Igår blev det pysselkväll inför mors dag med kort till mamma o svärmor, även det lika energigivande....

Vill du se alstren från pysselkvällen i måndags så kolla bokhandeln i min lilla stads skaparblogg http://www.skaparkvallar.blogspot.com/ Mitt alster är en blå bröllops layout. Det roliga var att när jag satt och tittade på det igår såg jag att jag layoutat på baksidan på arket :-D det är inte lätt att vara nybörjare alltid ...fniss! Fick ialla fall massa idéer!

Ha en trevlig helg!! själv drar vi till stugan i dalarna i morgon - härligt!

Kram

Sofia sa...

Vilken fin sida Sanna! Till och med jag blev nästan sugen. Men hur làng tid tar det egentligen att göra en sàn där sida eller ett kort? (fràga till bàda)

Linda sa...

Vilket fint album!!! Hade ju förstås varit kul att se innehållet oxå;-) Tack för fikan sist förresten;-) KRAM