söndag 14 september 2008

Semesterperspektiv




Nu är vi hemma igen efter en underbar vecka på Korsika. Hur summerar man? Man kan beskriva resan ur en mängd olika vinklar; föräldra-barnperspektivet (som kan innefatta eller utesluta koppla-av-perspektivet), gourmetperspektivet (som kan skildra ljuvliga trerättersmiddagar med passande vin, de korsikanska specialiteterna eller den crepes-dåliga magen en av dagarna), väderperspektivet, resa flyg-,buss- och tågperspektivet, äventyrsperspektivet (kanske ett aningen förvånande perspektiv men ja, faktiskt) eller ett stort och innerligt tack till några personer.

Vi vill tacka:
- mamma och pappa, tillika mormor och morfar som gav oss resan i julklapp och som på alla tänkbara sätt gjorde den till en verklig semester för oss i familjen K.
- världens bästa grannar som tog hand om Sune och hans rutiner och ritualer, och tog in posten
- Ulla och Sven som lånade ut sin resväska
- Linda med familj som lånade ut sin fina sulky

TACK!!! Observera att det är i stället för vykort...

Eller helt enkelt låta bilderna tala för sig själva. Dä ska va gött å ha hatt leditt.


2 kommentarer:

Linda sa...

Varsågod, hoppas den funkade bra!! Ser fram mot att höra ALLT om semestern, ser verkligen ut som ni har haft det härligt!!! Kram!

Marie sa...

Oh ja, den var toppen! Tyvärr var ju inte alltid stadsplaneringen så barnvagnsanpassad bara... Krya på dig nu:) Ni är välkomna på lunch på fredag förresten om ni är friska! Jag hade nästan glömt av det, men nu bestämde jag med Karin och Simon klockan 10. Stor kram