tisdag 6 juli 2010

Att komma hem


För bebisen innebar hemkomsten säkert någon form av igenkännande. Bekanta ljud från magen gav en fullständig avslappning och han har varit vaken minimalt det senaste dygnet till Hildas stora förtret.

Peter och barnen hade plockat in färgglada, doftande blommor från trädgården och ställt i vaser på alla bord, städat och planerat trerättersmiddag.

Jag går runt lite som i ett töcken. Kanske är det som sig bör och framför allt är det rätt skönt. Tur att stadiga pappan tar hand om alla och envar med all god vilja som bara kan bo hos någon.

3 kommentarer:

storskrutten sa...

Sååå fina bilder!!! Hälsa Peter att stoltare pappa får man leta efter. Jag ger dig en medalj för att ha orkat med en låååång graviditet och för att du fixade en snabb och effektiv förlossning!! Peter får en medalj för att han stått ut med dig hela lååånga graviditeten och för att han håller ställningarna tills du fått sansen tillbaka...
KRAMAR!!!!!!!!!

Sofia sa...

Vilka fina kort! De matchar ju liksom varandra de där tvà :-)

Marie sa...

Tack för medaljerna:-)

Balkongen på Mölndals bb har blivit tradition för fotografering. Vet inte om det är nyföddheten eller ljuset eller alltihop som gör det. Och visst matchar de varann!!!