söndag 6 oktober 2013

En skön söndag

Fastän vi trodde att vi skulle tillbringa den här dagen på bb med liten nybakad knodd har det varit en ljuvlig dag med den familj vi hittills är.

Jag sov till halvtio i morse och spenderade förmiddagen allena med resten av familjemedlemmarna på olika träningar.

Sedan drog vi iväg på Röda korsets årliga auktion, vilken visade sig vara en höjdare trots att vi var många fler än på den där i Värmland i somras. Barnen var exemplariska och vi bjöd aldrig mot grannen som också var där, men gick ändå därifrån med två lyckade inrop: Hilda som bjöd in en stor och vacker porslinsdocka för 50:- och Peter som ropade in ett paket tidningar/notböcker av olika slag för 40:-.

Som vanligt har jag surfat runt lite här hemma och kollat priser och hittat minst tre av tidningarna för ca 100-lappen styck på diverse olika svenska och utländska sidor på nätet.

Dessutom har vi hunnit med ett besök på kommunens bästa lekplats, skjutit ner en boll i ån och fått upp den igen, ätit på kinarestaurang och spelat kort hemma med kaffe och bulle. Nu väntar vi på att budgivningen på Hildas ballongkjol på Tradera ska rusa iväg än mer än sina hittills 36 kr över utropspriset. Hurra.

Inga kommentarer: